fbpx

Daca tot ce iti lipseste este un meniu echilibrat plant based, pentru ca nu ai timp sa ti-l planifici, cu toate ca stii exact ce ar trebui sa contina, ti-am pregatit eu un meniu echilibrat nutritiv si caloric cu retete.

Daca pe langa un meniu echilibrat nutritiv si caloric vrei sa faci parte si dintr-un grup care sa motivatie si suport am creat programul Plant Based Party in care 2 saptamani/ luna gatim impreuna un meniu intreg folosing metoda mea de gatit eficient

* in 3 ore preparam TOATA mancarea pentru intreaga saptamana

Si in plus… primesti si informatii despre:

– cum iti poti planifica pe viitor dieta pentru a obtine echilibru nu doar caloric, ci si nutritiv

– primii pasi pe care ii poti face pentru a putea sustine pe termen lung noile obiceiuri alimentare, in cazul in care iti doresti sa adopti modelul alimentar plant based pentru tot restul vietii, ca si mine.

  1. Si daca 2 saptamani impreuna nu ti se par suficiente si vrei sa primesti motivatie si suport zi de zi, luna de luna, pana iti reglezi comportamentul psihoalimentar si iti echilibrezi si dieta pentru a putea sa iti atingi obiectileve de sanatate….

Am pentru tine un program de consiliere si asistenta in care saptamanal primesti:

– suport

– consiliere nutritionala plant based

– informatii specifice nevoilor tale pentru a intelege procesul de echilibrare al dietei si pentru a putea face progrese in directia in care tu iti doresti: slabire, mentinerea greutatii sau sustinerea sanatatii.

In acest program, pe langa faptul ca vei invata multe lucruri practice, ai si posibilitatea de a pastra legatura cu mine prin mesaje zi de zi si sa ceri sfaturi oricand ai nevoie de luni pana vineri.

Si in plus, primesti si asistenta unui psihoterapeut si al unui Life & Leadership coach pentru a-ti putea echilibra comportamentul psihoalimentar mai usor si mai simplu.

Tot ce trebuie sa faci, e sa fii deschisa si sa ne spui cu ce situatiite confrunti si impreuna gasim solutiile potrivite pentru tine.