fbpx

LEGEA DREPTURILOR DE AUTOR

Paginile site-ului nostru sunt protejate de legea drepturilor de autor. În particular, orice reproducere, adaptare, traducere, stocare sau procesare în alte media, incluzând stocarea şi procesarea prin mijloace electronice se bucură de copyright. Orice utilizare parţială sau integrală va necesita acordul prealabil în scris din partea NATURALWOMAN. Atât conţinutul cât şi structura site-ului sunt protejate de legea drepturilor de autor. Orice reproducere a informaţiilor sau datelor, în particular folosirea textelor sau imaginilor de produse (cu excepţia materialelor de presă) necesită acordul prealabil în scris din partea NATURALWOMAN.

Fotografiile de presă NATURALWOMAN pot fi folosite doar pentru scopuri editoriale. Imaginile NATURALWOMAN care sunt reproduse şi/sau modificate pentru scopuri editoriale trebuie să conţină anunţul de copyright “© NATURALWOMAN. Toate drepturile rezervate.”

RENUNTAREA LA DREPTURI ALE PARTILOR TERTE

  1. Paginile acestui website conţin linkuri (“hyperlinkuri”) către alte websituri care sunt administrate de părţi terţe şi ale căror conţinuturi nu sunt cunoscute companiei NATURALWOMAN. NATURALWOMAN permite doar accesul către aceste situri, dar nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul acestora. Linkurile noastre către websiturile părţilor terţe sunt menite să vă faciliteze navigarea. Formulările de pe siturile redirecţionate nu ne aparţin. Nu ne identificăm cu niciun fel de conţinut de pe paginile de website ale părţilor terţe. În particular, nu ne asumăm nicio răspundere pentru încălcările prevederilor legale sau pentru încălcările drepturilor părţilor terţe.
  2. Administratorii websiturilor la care se ajunge prin redirecţionarea de pe websitul NATURALWOMAN sunt exclusiv responsabili de conţinutul acestor pagini, de asemenea de produsele puse în vânzare sau de comenzile relaţionate, de orice tip.
  3. NATURALWOMAN nu îşi asumă responsabilitatea pentru nicio încălcare a legii dreptului de autor, a legii mărcilor sau a drepturilor proprietăţii intelectuale sau personale care se pot produce pe o pagină accesată printr-un hyperlink.
  4. În cazul unei comenzi sau unei declaraţii legale de orice fel, se încheie un contract între utilizator şi administratorul websitului respectiv sau între utilizator şi altă parte legală sau persoană instruită în această privinţă, fără nicio relaţionare între NATURALWOMAN şi utilizator. Vă rugăm să consultaţi termenii legali şi condiţiile de utilizare de pe websitul redirecţionat.

DISPOZITII GENERALE

Orice responsabilitate NATURALWOMAN pentru prejudiciile survenite în urma utilizării acestui website – fără a ţine seama de cauzele legale, inclusiv ofensele – este limitată la prejudiciile cauzate cu bună ştiinţă sau prin neglijenţă gravă. În aceeaşi măsură, responsabilitatea obligatorie NATURALWOMAN faţă de încălcările contractuale, totalitatea reclamaţiilor va fi limitată la prejudiciile previzibile. Acest lucru nu va afecta responsabilitatea NATURALWOMAN în privinţa legii Responsabilităţilor Produsului sau în alte garanţii oferite anterior. Deasemenea, limitările responsabilităţilor mai sus menţionate nu se aplică în cazul vătămărilor corporale, atentării la viaţa sau sănătatea unei persoane.

NATURALWOMAN se angajzează să nu permită intruziunea viruşilor pe websitul NATURALWOMAN, pe de altă parte, NATURALWOMAN nu poate asigura absenţa totală a viruşilor. Drept urmare, recomandăm o atenţie deosebită pentru protecţia împotriva viruşilor (ex: prin scanare) înainte de descărcarea de date şi documente de pe website.

NATURALWOMAN nu răspunde de greşelile sau erorile serviciilor oferite pe website-ul NATURALWOMAN, independente de responsabilităţile sale, nici de validitatea acestora.

LIMITAREA RASPUNDERII

Toate datele, informatiile, comunicatele, comentariile, inclusiv cele cu caracter financiar, continute de site-ul www.NaturalWoman.ro sunt furnizate publicului doar pentru informarea acestuia; astfel de informatii nu constituie o oferta de vanzare, nu reprezinta consultanta pentru investitii sau recomandare pentru participarea la tranzactii de orice natura. NATURALWOMAN isi rezerva dreptul de a adauga, modifica sau retrage oricand informatii din acest site. Desi NATURALWOMAN depune eforturi pentru a prezenta publicului prin intermediul acestui site informatii exacte si actuale, NATURALWOMAN nu este responsabila pentru nicio eroare sau omisiune cuprinsa in informatiile continute de site-ul www.NaturalWoman.ro.

COMUNICAREA ON-LINE

Precizam ca nu oferim nicio garantie ca orice mesaj trimis catre NATURALWOMAN va fi primit de NATURALWOMAN astfel cum acesta a fost trimis sau ca informatiile continute in mesajul respectiv vor ramane confidentiale pe durata transmiterii lor prin Internet si/sau vor ajunge nemodificate sau nealterate.

PRETURI SI PLATA

Preturile afisate pe site-ul www.NaturalWoman.ro sunt exprimate in RON. Preturile si disponibilitatea serviciilor si pachetelor de servicii pot fi modificate fara o notificare prealabila. PLATA se realizeaza prin intermediul curierului, ramburs la predarea coletului sau folosind cardul de debit/credit. In cazul folosirii unui card de debit/credit, plata este procesata prin mobilPay.

ACCEPTAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.

LEGISLATIE

Aceşti Termeni generali de utilizare sunt formulaţi şi se află sub egida legii Romaniei.