Hello! Eu sunt Crina si te pot ajuta sa iti atingi obiectivele wellness si sa iti echilibrezi comportamentul alimentar. 

Here`s my story…
Inca din copilarie am avut surplus de greutate si in jurul varstei de 20 de ani am inceput sa ma documentez si sa incerc diverse diete si suplimente nutritive pentru a arata si a ma simti mai bine. In acea perioada mi-am descoperit si pasiunea pentru alimentatia echilibrata nutritiv si caloric si gatit.

In 2010 am participat pentru prima data la un congres international de nutritie, unde am inteles cat de mult depinde starea generala de sanatate de alimentatie si la scurt timp dupa, am deschis un centru wellness sub o franciza internationala, pentru a ajuta si alte persoane sa isi atinga obiectivele wellness.

In urma experientei profesionale acumulate, interactionand cu mii de persoane care isi doreau sa isi echilibreze greutatea am constatat ca doar cateva sute reuseau, desi “reteta” era aceeasi si mi-am dorit sa aflu cauzele, tocmai de aceea specializarea mea de astazi este de psihonutritionist.

Te invit la unul din cursurile mele sau in comunitatea de pe Facebook sa vorbim mai multe despre cum schimbarea obiceiurilor alimentare iti poate schimba viata. La mine a functionat.

 

Reteta?

Pas cu pas, orice invat are si dezvat. Te invat sa ai rabdare cu tine, rabdare cu corpul tau pentru a imbunatati obiceiurile alimentare din prezent, pentru un viitor mai sanatos.

In love with NATURE

Pretty proud about it  🎓

“ Nu am fost obisnuita sa mananc echilibrat, dar am avut dorinta de a invata. ”