Food Advisory

Adica lucram impreuna la imbunatatirea alimentatiei tale din prezent, step by step.

Vei avea nevoie de un laptop sau telefon cu Skype, un caiet si rabdare sa prelucrezi informatii noi, pe care apoi sa le aplici.

Programul de consiliere dietetica 1on1, Food Advisory, dureaza 1 luna si presupune sedinte saptamanale.

Cand apar intrebari si in afara sesiunilor, daca apar, le poti pune in grupul de suport de pe Facebook. Vei primi link-ul de acces pe email.

De ce e exclusiv ONLINE? 

Pentru ca eLearning este cea mai noua, cea mai rapida si cea mai smart forma de invatamant. Si pentru inca 3 motive:

  1. Pentru ca economisim timp. Prefer ca in ora pe care am fi amandoua nevoite sa o petrecem saptamanal in trafic pentru a ne intalni sa ne bucuram de lucruri cu adevarat frumoase in viata.
  2. Pentru a avea libertate de miscare, sa nu stam “blocate” vinerea in oras, ca avem intalnire. Poate vrei sa fii la munte sau la mare, la o terasa cand facem video-conferinta saptamanala. Si mai am inca un motiv… si poate cel mai important:
  3. Pentru a putea servi oameni din toate colturile tari, care au nevoie de asistenta mea si care rezoneaza cu ideile mele.

Daca suntem din acelasi oras, mai bine ne vedem la finalul lunii, la un ceai, sa stam de vorba si face to face, intr-un mediu mult mai relaxant decat intr-un office.

E nevoie de analize inainte?

Daca vrei sa iti urmaresti evolutia, iti recomand, insa nu sunt obligatorii. Analizele sunt utile atunci cand pacientul sufera de anumite boli, pentru a monitoriza evolutia acestora in functie de dieta recomandata pentru anumite nevoi specifice.

Iar meniurile din Food Advisory nu inseamna dieta sau regim. Acest program este despre cum sa mancam sanatos. Nu este un program de slabire, desi corpul atunci cand este alimentat sanatos va tinde sa elimine din grasimi si toxine, insa vreau sa consideram slabirea un bonus in urma adoptarii unei alimentatii echilibrat.

Se intampla “minuni” in corp cand ii dam mancarea de care are nevoie. Daca te uiti la poze, poti sa observi ca sunt un exemplu viu al faptului ca organismul rezoneaza pozitiv la alimentatia pe care o am astazi. Nu este slabirea cel mai bun rezultat pe care l-am obtinut, desi e cel mai vizibil, ci faptul ca astazi ma simt mai tanara ca acum 10 ani.  

Vei mai primi de la mine si un Jurnal de Alimentatie in format electronic pe care l-am creat tinand cont de toate criteriile si cunostintele mele din prezent. Sigur te va ajuta cand vei face planificarea saptamanala a alimentatiei, in avans.

Cand vrei sa lucram impreuna, cand esti maxim hotarata completeaza acest formular si vei fi contactata pentru a stabili sesiunea online de consiliere 1 on 1. Cu ea incepem.

Programul 1 on 1 ‘Food Advisory’ include:

  • Jurnal Alimentatie 1 luna;
  • 1 meniu saptamanal creat in functie de gusturile si ingredientele tale preferate (retete + planificarea meselor + lista de cumparaturi);
  • 3 meniuri saptamanale pe care le realizam impreuna (retete + planificarea meselor);
  • 1 sesiune de consiliere 1 on 1, inainte de inceperea programul;
  • 4 sesiuni 1 on 1 in care vei primi urmatoarele informatii super-detaliate: 1. Ce alimente ne fac 100% rau si cum sa le recunoastem?  / 2. Categoriile alimentare. Cum sa le diferentiem, cum sa le asociem corect? / 3. Cu ce inlocuim vechile obiceiuri nesanatoase? / 4. Cum sa avem o digestie usoara, fara balonari sau alte probleme digestive. Tot aici cum sa asimilam mai bine nutrientii si sa avem un flux de eliminare al toxinelor continuu.
  • acces la un support group unde poti pune intrebari si in afara video-conferintelor, oricand de luni pana vineri intre 9:00 si 20:00.