E nevoie de DETOX?

Iti voi raspunde la aceasta intrebare foarte la obiect: atata timp cat nu traim nici in jungla si nici in varful unui deal unde sa nu fi ajuns inca poluarea, DA!

Daca nici tu nu locuiesti intr-o zona de genul (ca in poza) , nu o sa te mint sa iti spun ca nu avem nevoie de detox.

Si chiar daca am locui in aceasta casa, detox-ul e necesar, pentru ca nu doar mediul in care traim ne intoxica, ci si ceea ce mancam, ce bem, ce aplicam pe piele, etc.

Pana la urma, oriunde am locui, sanatatea noastra vine din ceea ce consumam.

Studiile arata ca sanatatea este influentata undeva intre 70%- 80% de ceea ce mancam si ceea ce bem, adica de “combustibilul” pe care il oferim organismului.

 

De fiecare data cand o persoana se confrunta cu:

  • dureri de cap;
  • lipsa de energie;
  • lipsa concentrare;
  • kilograme in plus;
  • piele fara stralucire naturala si lipsita de elasticitate;
  • sau probleme de sanatate.

inseamna ca nu a mancat sanatos, nu a avut un stil de viata echilibrat si organismul este intr-o stare generala de intoxicare. 

Iar semnalele pe care le da organismul sunt cele mentionate mai sus, iar lista poate continua…

Ce inseamna detox?

Curatarea organismului de toxine. Adica… DETOXIFICARE. Daca ai masina stii probabil ce sunt injectoarele. Si probabil mai stii ca din cauza carburantului de proasta calitate se infunda uneori.

Imagineaza-ti ca organismul tau are “injectoare” si ca trebuie sa le cureti macar din cand in cand…

Insa noi, oamenii nu avem doar 2 optiuni, cum au masinile (benzina si motorina). Noi avem o gramada de optiuni de “alimentare” : fructe, legume, verdeturi, seminte, alune, nuci, combustibil de buna calitate.

Slabesti in perioada de detox?

Daca ai surplus de greutate, e posibil! Pentru ca grasimea in sine este o …toxina. Te poti cantari luni de dimineata sa vezi ce rezultate obtii dupa cele 3 zile.

Cand ne apucam de detox luni,  vei avea nevoie de un Blender pentru smoothie-uri si cateva  ustensile pe care sigur le ai in bucatarie: tocator si cutit.

Daca alaptezi sau esti insarcinata…

Nu este recomandat sa tii niciun fel de detox decat sub supravegherea medicului. Desi valoarea nutritiva a acestui program de detox este mare si contine vitamine de la A la Z si unele grasimi esentiale sanatoase, numarul de calorii este insuficient.

Planul de detox

Fiecare zi a acestui program de detox are un numar de calorii 1200/ zi, proteine vegetale (deci nu slabim muchii) si un numar foarte ridicat de vitamine, minerale, saruri si ANTIOXIDANTI. Unele ingrediente incluse in program sunt ‘super-alimente’ si sunt renumite in lumea intreaga pentru beneficiile pe care le au asupra organismului.

 

Lista de cumparaturi si mai multe detalii despre cum se va desfasura acest Retreat de Detox & Cleanse vei primi via e-mail.

 

In perioada de detox (3 zile) ne vom prepara mancarea singure  si ne vom lua si pachetel.

Daca nu faci asta in prezent si nu esti obisnuita, incearca macar aceste 3 zile sa vezi cum te simti dupa.

Pe curand!

Crina XoXo