fbpx

 

Eu sunt Crina,  designerul si in acelasi timp fana #1 🙂 a acestui calendar de frumusete. In prima luna cand l-am pus in practica am respectat aproape jumatate din ritualuri, insa fara el… poate faceam 10-20%. 😀 Deci, functioneaza!

L-am creat pentru ca imi lipsea o rutina de frumusete. Si stim amandoua ca fara sa ne ingrijim pielea consecvent, s-ar putea deteriora si ar putea imbatrani mai repede. Incerc sa ma tin de el cum pot mai bine, chiar si atunci cand nu am chef, pentru ca stiu ca pe termen lung imi voi multumi pentru decizie. Si e valabil si pentru tine! 😉

 

Am 6 motive pentru care cred ca acest “instrument de beauty” este poate cea mai tare idee pe care am avut-o pentru mentinerea frumusetii naturale, pentru ca aplica urmatoarea regula: cea a perseverentei care mereu dau roade. Si daca reusim sa ne tinem de o rutina, cu siguranta pielea noastra ne va “zambi” mai des. 🙂

1. ma motiveaza:

Destul de rar mai omit acum ritualurile de frumusete! Il tin afisat in baie si in fiecare dimineata imi reaminteste ce am de facut pentru pielea mea.

In plus, am creat si un club de sustinere pe Facebook, pentru a ne incuraja reciproc si pentru a ne inspira unele de la altele, din care faci parte daca doar daca folosesti calendarul.  Acest grup este practic “sufrageria” noastra in care vorbim despre frumusete naturala si sanatate.  🙂

2. pentru evitarea unor probleme de piele:

Inainte, de cele mai multe ori, imi aplicam o masca abia atunci cand imi simteam tenul obosit. Si dupa cum stim, nu e tocmai ok. E mai bine sa prevenim, decat sa actionam cand deja exista probleme. Pentru ca si ‘tenul obosit’ intra tot in categoria problemelor de piele, pentru ca nu e de bine in niciun caz.

3. organizare & planificare:

Il reevaluez si il modific in functie de specificul fiecarei luni in parte. Practic, daca e o luna friguroasa, ritualurile de hidratare predomina, daca e o luna cu mult soare, protectia impotriva razelor UVA si UVB, sau alte modificari care sunt determinate de schimbarile climaterice si sezon.

Acum este disponibil cel pentru luna MAI.

4. economie financiara:

Am inceput sa imi apreciez mai mult pielea de cand o ingrijesc mai atent si acum folosesc mai putine produse de makeup. Cheltuiam destul de mult pe “estetizare” si acum mai folosesc si masti homemade, cu ingredientele pe care le am in casa: uleiuri esentiale, fructe, etc.

5. timp salvat:

Sesiunea” de makeup din fiecare dimineata s-a scurtat, la fel si cea de demachiere, seara.

si 6. 🙂 arata simpatic.

Eu il tin intr-o rama in baie si se vede chiar ok. 

In grupul de pe Facebook de care iti spuneam vei primi si remindere in zilele in care e notat un ritual de beauty in calendar.  Vei primi link-ul de acces o data cu calendarul, pe e-mail.

Completeaza mai jos adresa ta si ti-l trimit cat de repede pot.

Vom pastra legatura pe mail. Vei primi de la mine cateva e-mailuri explicatorii care iti vor prinde bine, pentru ca vei intelege exact ce, cum si de ce e bine sa folosim un calendar si vei intelege si mai multe despre cum functioneaza pielea ta. 🙂

[sibwp_form id=6]

                                                                       Cu drag, Crina XoXo